Xhup per Meshkuj Vishnje

16099

4 590 Lekë

Add to wishlist

Xhup per meshkuj

Ngjyra:Vishnje

Material: Fesh Fesh

Me dy xhepa ne pjesen e poshtme

Me kapuc qe hiqet dhe vendoset sipas deshires

I ngrohte per stinen e dimrit

Mjaft i kendshem dhe lehtesisht i kombinueshem

Më shumë informacion

Xhup per meshkuj

Ngjyra:Vishnje

Material: Fesh Fesh

Me dy xhepa ne pjesen e poshtme

Me kapuc qe hiqet dhe vendoset sipas deshires

I ngrohte per stinen e dimrit

Mjaft i kendshem dhe lehtesisht i kombinueshem

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.