Xhup Ushtarak per Meshkuj me Pellush

16184

6 990 Lekë

Add to wishlist

Xhup Ushtarak per Meshkuj me Pellush

Xhup me i vecante dhe njekohesisht shume trendy per meshkuj.

Ngjyre ushtarake. Me veshje pellushi tek pjesa kapucit dhe pjesa e zinxhirt perpara.

Me astar ngjyre bardhe e zi nga brenda, c'ka krijon nje kontarst shume te bukur me ngjyren ushatarake.

Qepje ne forme rombi dhe me pjese lekure tek krahet.

I pajisur me kater xhepa te jashtem dhe nje xhep te brendshem per sendet tuaja me vlere.

Zinxhir tek kycet e dores, duke e bere akoma me te vecante si produkt.

Stil parka, shume i pelqyer nga te gjithe.

Materiali: Nderthurje poliestere dhe pambuku.

Material i plote dhe shume i ngrohte per dimer.

Masat e disponueshme: S/ M/ L/ XL.

Më shumë informacion

Xhup Ushtarak per Meshkuj me Pellush

Xhup me i vecante dhe njekohesisht shume trendy per meshkuj.

Ngjyre ushtarake. Me veshje pellushi tek pjesa kapucit dhe pjesa e zinxhirt perpara.

Me astar ngjyre bardhe e zi nga brenda, c'ka krijon nje kontarst shume te bukur me ngjyren ushatarake.

Qepje ne forme rombi dhe me pjese lekure tek krahet.

I pajisur me kater xhepa te jashtem dhe nje xhep te brendshem per sendet tuaja me vlere.

Zinxhir tek kycet e dores, duke e bere akoma me te vecante si produkt.

Stil parka, shume i pelqyer nga te gjithe.

Materiali: Nderthurje poliestere dhe pambuku.

Material i plote dhe shume i ngrohte per dimer.

Masat e disponueshme: S/ M/ L/ XL.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.