Kostum sportiv per meshkuj

Tuta dhe bluze me zinxhire dhe xhepa

Material sintetik dhe ne pjesen e brendshme me push pambuku qe ju mban ngrohte ne stinen e dimrit

Shume praktik dhe i kombinueshem per cdo rast kur ju duhet te ndiheni sport

Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuaren tuaj

Gjinia Mashkull
Materiali Sintetike +pambuk
Duplex Po
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kostum sportiv per meshkuj

Tuta dhe bluze me zinxhire dhe xhepa

Material sintetik dhe ne pjesen e brendshme me push pambuku qe ju mban ngrohte ne stinen e dimrit

Shume praktik dhe i kombinueshem per cdo rast kur ju duhet te ndiheni sport

Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuaren tuaj

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Sintetike +pambuk
Duplex Po

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

17 produkte te tjere ne te njejten kategori: