Xhup Lekure per Meshkuj

21674

3 990 Lekë

4 490 Lekë

Add to wishlist

Xhup lekure me ngjyre te zeze per meshkuj

Pjesa e brendshme mendafsh shume i bute qe te mban ngrohte

Dizenjo e punuar me gdhendje. Shume i ngrohte dhe material i bute

Mban ngrohte dhe eshte shume praktik. Me dy xhepa me zinxhire ne pjesen e perparme

Gjinia Mashkull
Materiali Lekure
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup lekure me ngjyre te zeze per meshkuj

Pjesa e brendshme mendafsh shume i bute qe te mban ngrohte

Dizenjo e punuar me gdhendje. Shume i ngrohte dhe material i bute

Mban ngrohte dhe eshte shume praktik. Me dy xhepa me zinxhire ne pjesen e perparme

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Lekure

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<