Xhup Per Meshkuj me Kapuc 3095

22086

3 990 Lekë

Add to wishlist

Xhup per meshkuj me 3 ngjyra blu e bardhe dhe e kuqe

Me kapuc qe hiqet dhe vendoset  sipas deshires me zinxhire

Me dy xhepa shume fine dhe dizenjo te kendshme

Xhep ne brendesi te xhupit per sendet tuaja me vlere

Material poliester shume cilesore

Gjinia Mashkull
Materiali Poliester
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup per meshkuj me 3 ngjyra blu e bardhe dhe e kuqe

Me kapuc qe hiqet dhe vendoset  sipas deshires me zinxhire

Me dy xhepa shume fine dhe dizenjo te kendshme

Xhep ne brendesi te xhupit per sendet tuaja me vlere

Material poliester shume cilesore

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Poliester

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori: