Xhup per meshkuj me tre ngjyra

Material fesh-fesh poliestre nga jashte dhe cope pellushi e ngrohte nga brenda

Praktik dhe i kombinueshem me çdo gje. I ngrohte per stinen e dimrit

I thjeshte ne dizenjo me logon JW ne pjesen e siperme

Dy xhepa te vegjel me zinxhire

Me kapuç cope me ngjyre gri qe mund te hiqet dhe te vihet sipas deshires tuaj

Gjinia Mashkull
Materiali Poliester
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup per meshkuj me tre ngjyra

Material fesh-fesh poliestre nga jashte dhe cope pellushi e ngrohte nga brenda

Praktik dhe i kombinueshem me çdo gje. I ngrohte per stinen e dimrit

I thjeshte ne dizenjo me logon JW ne pjesen e siperme

Dy xhepa te vegjel me zinxhire

Me kapuç cope me ngjyre gri qe mund te hiqet dhe te vihet sipas deshires tuaj

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Poliester

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori: