Xhup per meshkuj, material fesh-fesh

Vjen ne 4 ngjyra te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuarin

Prerje fikse me dy xhepa me zinxhire ne pjesen e perparme

Shume i ngrohte per shkak te mbushjes nga brenda

Kombinohet lehte dhe eshte shume praktik per perditshmerine e diteve te dimrit

Gjinia Mashkull
Materiali Fesh-fesh
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup per meshkuj, material fesh-fesh

Vjen ne 4 ngjyra te ndryshme mes te cilave mund te zgjidhni te preferuarin

Prerje fikse me dy xhepa me zinxhire ne pjesen e perparme

Shume i ngrohte per shkak te mbushjes nga brenda

Kombinohet lehte dhe eshte shume praktik per perditshmerine e diteve te dimrit

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Fesh-fesh

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<