Xhup Sportiv Per Meshkuj Ngjyre Ushtarake

22146

3 990 Lekë

4 990 Lekë

Add to wishlist

Xhup sportiv per meshkuj ngjyre jeshile ushtarake

Me dy xhepa shume fine me zinxhire dhe mberthyes  per te ngushtuar ose zgjeruar pjesn e kyceve te duareve.

Xhep ne brendesi te xhupit per sendet tuaja me vlere

Material poliester fesh-fesh shume cilesore.Ju mban ngrohte dhe eshte shume praktik

Kombinohet lehte per perditshmerine tuaj ne ditet e ftohta te dimrit

Mund te zgjidhni mes ngjyres jeshile ushtarake te celur dhe te erret

Gjinia Mashkull
Materiali Poliester
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Xhup sportiv per meshkuj ngjyre jeshile ushtarake

Me dy xhepa shume fine me zinxhire dhe mberthyes  per te ngushtuar ose zgjeruar pjesn e kyceve te duareve.

Xhep ne brendesi te xhupit per sendet tuaja me vlere

Material poliester fesh-fesh shume cilesore.Ju mban ngrohte dhe eshte shume praktik

Kombinohet lehte per perditshmerine tuaj ne ditet e ftohta te dimrit

Mund te zgjidhni mes ngjyres jeshile ushtarake te celur dhe te erret

Fleta e të dhënave

Gjinia Mashkull
Materiali Poliester

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

19 produkte te tjere ne te njejten kategori:

<