Antene Dhome per TV Fisrt Austria FA-3103

20321

Antene per ambientet e mbyllura te shtepise apo zyres tuaj

E markes First Austria modeli FA-3103

Me diameter 22 cm merr sinjale te pastra dhe mjaft cilesore UHF/VHF/FM.

Rrotullohet deri ne 360 ° per te kapur sinjalin e duhur

Frekuenca 40-860MHz, kompatibel me antenen e jashtme

Marka First Austria
Garancia 6 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Antene per ambientet e mbyllura te shtepise apo zyres tuaj

E markes First Austria modeli FA-3103

Me diameter 22 cm merr sinjale te pastra dhe mjaft cilesore UHF/VHF/FM.

Rrotullohet deri ne 360 ° per te kapur sinjalin e duhur

Frekuenca 40-860MHz, kompatibel me antenen e jashtme

Fleta e të dhënave

Marka First Austria
Garancia 6 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.