Anti Kalcifikues Ekspresi CA6700/98

14232

Anti Kalcifikues CA6700/98

Anti Kalcifikues Philips Saeco per ekspresin.

Sasia: 250 ml

Ne saj te formules qe ka solucioni efekti eshte i menjehershem.

Nuk ndikon ne pjeset delikate te makinerise.

Më shumë informacion

Anti Kalcifikues CA6700/98

Anti Kalcifikues Philips Saeco per ekspresin.

Sasia: 250 ml

Ne saj te formules qe ka solucioni efekti eshte i menjehershem.

Nuk ndikon ne pjeset delikate te makinerise.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: