Banjamari Pyrex 20 cm

Nje set me tenxhere qelqi eshte gjithmone elegant ne kuzhinene tuaj.

Ky set permban pese pjese te ndryshme, njera prej tyre eshte material silikon e cila perdoret si kapak. Pjeset e tjera jane te gjitha qelqi.

Pjeset kane thellesi te ndryshme dhe per kete mund te perdoren ne vatrat e sobes por edhe ne furre.

Ky set eshte mjaft i mire edhe per gatimet ne banjomari apo me avull.

Perberja e qelqit ju ndihmon qe ushqimi te mos ngjitet si dhe larja te jete me e lehte.

Marka Pyrex
Materiali Qelq (borosilikat)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Banjamari Pyrex 20 cm

Nje set me tenxhere qelqi eshte gjithmone elegant ne kuzhinene tuaj.

Ky set permban pese pjese te ndryshme, njera prej tyre eshte material silikon e cila perdoret si kapak. Pjeset e tjera jane te gjitha qelqi.

Pjeset kane thellesi te ndryshme dhe per kete mund te perdoren ne vatrat e sobes por edhe ne furre.

Ky set eshte mjaft i mire edhe per gatimet ne banjomari apo me avull.

Perberja e qelqit ju ndihmon qe ushqimi te mos ngjitet si dhe larja te jete me e lehte.

Fleta e të dhënave

Marka Pyrex
Materiali Qelq (borosilikat)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë