Moka Alumini Masa 3

22249

Kafetiera Moka ju lejon lehtesisht te pergatisni nje ekspres.

Funksionon me kafe te bluar.

Karakterizohet nga thjeshtesia dhe lehtesia e perdorimit.

Kapaciteti deri ne 3 filxhane kafeje.

Mund te lahet lehtesisht.

Materiali Alumin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kafetiera Moka ju lejon lehtesisht te pergatisni nje ekspres.

Funksionon me kafe te bluar.

Karakterizohet nga thjeshtesia dhe lehtesia e perdorimit.

Kapaciteti deri ne 3 filxhane kafeje.

Mund te lahet lehtesisht.

Fleta e të dhënave

Materiali Alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

14 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë