Ibrik i markes DSP modeli KK1006

Me kapacitet mbajtes 1.2 litra

Fuqia 1000W-1500W, tensioni 220V

Me baze rrotulluese 360 grade

Me ndarje te pershkallezuara milimetrike

Me mbrojtje nga mbinxemja.

Mbyllje automatike, materiali i trupit xham ndersa brenda çelik

Marka DSP
Garancia 1 vit
Kapaciteti (ne Litra) 1.2 Litra
Permasat (cm) 20 x 23 x 25cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ibrik i markes DSP modeli KK1006

Me kapacitet mbajtes 1.2 litra

Fuqia 1000W-1500W, tensioni 220V

Me baze rrotulluese 360 grade

Me ndarje te pershkallezuara milimetrike

Me mbrojtje nga mbinxemja.

Mbyllje automatike, materiali i trupit xham ndersa brenda çelik

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Kapaciteti (ne Litra) 1.2 Litra
Permasat (cm) 20 x 23 x 25cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

28 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë