Makineri per te bere kokoshka DSP modeli KA2018

Nje produkt i domosdoshem per kuzhinen tuaj

Pergatitni kokoshkat tuaja pa shume yndyre dhe ne nje kohe shume te shpejte

Sasia qe mund te nxjerr makineria ne 2-5 minuta eshte 280ml

Paisja eshte transparente dhe ju e shikoni kur kokoshkat tuaja jane gati

Me fuqi 1200W, 220-240V. Me dy mbyllje sigurie. Shume e thjeshte dhe praktike

Per kokoshkat me te mira shijen e te cilave do ta kujtoni gjithmone

Marka DSP
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makineri per te bere kokoshka DSP modeli KA2018

Nje produkt i domosdoshem per kuzhinen tuaj

Pergatitni kokoshkat tuaja pa shume yndyre dhe ne nje kohe shume te shpejte

Sasia qe mund te nxjerr makineria ne 2-5 minuta eshte 280ml

Paisja eshte transparente dhe ju e shikoni kur kokoshkat tuaja jane gati

Me fuqi 1200W, 220-240V. Me dy mbyllje sigurie. Shume e thjeshte dhe praktike

Per kokoshkat me te mira shijen e te cilave do ta kujtoni gjithmone

Fleta e të dhënave

Marka DSP

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë