Mikrovale e markes MVenus modeli VN11-2017

Me gri, me kohe llogaritese te ngrohjes dhe kontroll nxehtesie

Kapacitet mbajtes deri ne 20 litra. Me 5 nivele ngrohje.Kontroollo manual

Duke përdorur mikrovalën ju do të kurseni kohë dhe energji.

Dhe për vetëm pak çaste do të keni në tryezën tuaj një vakt të ngrohtë dhe të gatuar shijshëm.

Marka Venus
Pesha 11.8kg
Kapaciteti (ne Litra) 20L
Permasat (cm) 488x380x291mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mikrovale e markes MVenus modeli VN11-2017

Me gri, me kohe llogaritese te ngrohjes dhe kontroll nxehtesie

Kapacitet mbajtes deri ne 20 litra. Me 5 nivele ngrohje.Kontroollo manual

Duke përdorur mikrovalën ju do të kurseni kohë dhe energji.

Dhe për vetëm pak çaste do të keni në tryezën tuaj një vakt të ngrohtë dhe të gatuar shijshëm.

Fleta e të dhënave

Marka Venus
Pesha 11.8kg
Kapaciteti (ne Litra) 20L
Permasat (cm) 488x380x291mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

20 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë