Zjerese vezesh e markes DSP modeli KA5002

Me fuqi 350W, material stainless steel dhe plastike

Mjafton te vendosni uje ne depozioten e poshtme dhe te vendosni vezet ne vendet e percaktuara.

Me pas ndizni butoni dhe puna juaj mbaroi. Per mengjese plot shije dhe te shendetshem

Mund te zieni 7 veze njekohesisht (ose me pak) ne nje kohe nga 8-10 minuta

Shume praktike e thjeshte qe lehteson pune ne kuzhinen tuaj. 

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 350W
Materiali Stainless Steel +plastike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Zjerese vezesh e markes DSP modeli KA5002

Me fuqi 350W, material stainless steel dhe plastike

Mjafton te vendosni uje ne depozioten e poshtme dhe te vendosni vezet ne vendet e percaktuara.

Me pas ndizni butoni dhe puna juaj mbaroi. Per mengjese plot shije dhe te shendetshem

Mund te zieni 7 veze njekohesisht (ose me pak) ne nje kohe nga 8-10 minuta

Shume praktike e thjeshte qe lehteson pune ne kuzhinen tuaj. 

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 350W
Materiali Stainless Steel +plastike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

9 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë