Frigorifer Hoobart HBTM217W

25407

Hoobart

Frigorifer i markes Hoobart modeli HBTM217W, me ngjyre te bardhe

Me klas energjie A+. Tensioni 220 V

Lloji i ftohjes me akull dhe eshte ne pjesen e siperme te frigoriferit

Kapaciteti eshte 212 litra

Frigoriferi ka ndarje te ndryshme per sistemimin e ushqimeve

Ju mund te vendosni produkte edhe tek dera e frigoriferit

Mbani ushqimet tuaja te fresketa ne temperatura te ndryshme

Permasat: 143 x 55 x 58cm

Marka Hoobart
Garancia 2 vjet
Kapaciteti (ne Litra) 212 L
Klasa e Energjise A+
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Frigorifer i markes Hoobart modeli HBTM217W, me ngjyre te bardhe

Me klas energjie A+. Tensioni 220 V

Lloji i ftohjes me akull dhe eshte ne pjesen e siperme te frigoriferit

Kapaciteti eshte 212 litra

Frigoriferi ka ndarje te ndryshme per sistemimin e ushqimeve

Ju mund te vendosni produkte edhe tek dera e frigoriferit

Mbani ushqimet tuaja te fresketa ne temperatura te ndryshme

Permasat: 143 x 55 x 58cm

Fleta e të dhënave

Marka Hoobart
Garancia 2 vjet
Kapaciteti (ne Litra) 212 L
Klasa e Energjise A+

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

17 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë