Kalorifer Fuego YL-B18-11

8524

Fuego

Kalorifer Fuego YL-B18-11

Kalorifer me 11 elemente

Fuqia 2000 W.

I pajisur me rrota per transportim komod.

I pajisur me timer dhe gradim temperature.

Ngjyra e bardhe me gri.

Produkt origjinal Fuego.

Marka Fuego
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Me vaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kalorifer Fuego YL-B18-11

Kalorifer me 11 elemente

Fuqia 2000 W.

I pajisur me rrota per transportim komod.

I pajisur me timer dhe gradim temperature.

Ngjyra e bardhe me gri.

Produkt origjinal Fuego.

Fleta e të dhënave

Marka Fuego
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Me vaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

7 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë