Ngrohese Montecasa Quartz HQ1235A

21991

Montecasa

Ngrohese me shufra e markes Montecasa

Per mgrohjen e ambienteve tuaja te shtepise

Me depozite uji qe nuk lejon tharjen e ajrit

Me 3 shufra dhe butona per secilin prej tyre

Fuqia maksimale 1800W dhe si ventilator qe shperndan ajrin ne hapesiren tuaj

Ngroh ambinetet e vogla dhe mesatare te shtepise

Marka Montecasa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1800W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese me shufra e markes Montecasa

Per mgrohjen e ambienteve tuaja te shtepise

Me depozite uji qe nuk lejon tharjen e ajrit

Me 3 shufra dhe butona per secilin prej tyre

Fuqia maksimale 1800W dhe si ventilator qe shperndan ajrin ne hapesiren tuaj

Ngroh ambinetet e vogla dhe mesatare te shtepise

Fleta e të dhënave

Marka Montecasa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1800W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

10 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë