Ngrohese Rowenta SO2210F0

9417

Rowenta

Menyra e ngrohjes elektrike

Funksionim te ventilimit

Fuqia 2000 W

Nivelet e fuqise 2

Ka opsion per ajer te ftohte

Gjithashtu ka opsion per mbrojtje nga mbingrohja

Produkt origjinal

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Me rezistence
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Menyra e ngrohjes elektrike

Funksionim te ventilimit

Fuqia 2000 W

Nivelet e fuqise 2

Ka opsion per ajer te ftohte

Gjithashtu ka opsion per mbrojtje nga mbingrohja

Produkt origjinal

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Me rezistence

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

10 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë