Cmim i reduktuar! Ngrohese Rowenta SO5015F0

Ngrohese Rowenta SO5015F0

2447

Rowenta

Ngrohese Rowenta SO5015F0

Nje ngrohes i fuqishem dhe i qete: 47 dBA 

Fuqia : 2400W.per ngrohje te shpejte te ajrit te dhomes

Ftohese e inkorporuar edhe per perdorim gjate veres 

Thermostat me paisje ngrirese 

3 Nivele ngrohje : Ajer i ftohte 1200/2400W/ventilator 

Doreze mbajtese per t'u levizur lehtesisht

Ngrohese e vogel dhe kompakte

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Fuqia ne Watt 2400W
Nivele Fuqie 3 Nivele Fuqie
Lloji i ngroheses Qeramike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese Rowenta SO5015F0

Nje ngrohes i fuqishem dhe i qete: 47 dBA 

Fuqia : 2400W.per ngrohje te shpejte te ajrit te dhomes

Ftohese e inkorporuar edhe per perdorim gjate veres 

Thermostat me paisje ngrirese 

3 Nivele ngrohje : Ajer i ftohte 1200/2400W/ventilator 

Doreze mbajtese per t'u levizur lehtesisht

Ngrohese e vogel dhe kompakte

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Fuqia ne Watt 2400W
Nivele Fuqie 3 Nivele Fuqie
Lloji i ngroheses Qeramike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

7 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë