Tenxhere Elektrike Montecasa Premium

Për gatime të shpejta dhe të shijshme. Mund të gatuani cdo gjë, supë, rizoto, mish, peshk dhe gjellë të ndryshme.

Material qeramike që nuk ngjit dhe pastrohet lehtë.

Strukturë e mbyllur plotësisht, ushqimi qëndron pa lëvizur dhe gatuhet natyrshëm. Mbrojtje e sigurtë për mbinxehjen.

Mban të ngrohtë ushqimin dhe pas përfundimit të gatimit, në temperaturë 70-80 grade celcius.

Deri në 18programe gatimi.

Kapaciteti i tenxheres është 6 Litra dhe fuqia 1000 Watt

Voltazhi: 220 V. Frekuenca: 50 hz

Gatimi me presion ruan shijen dhe vlerat ushqyese.

Ekrani elektronik tregon kohën e çdo procesi gatimi pa qënë e nevojshme prezenca juaj gjatë gjithë kohës.

Marka Montecasa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1000 W
Kapaciteti i Brendshem (Litra) 6 Litra
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tenxhere Elektrike Montecasa Premium

Për gatime të shpejta dhe të shijshme. Mund të gatuani cdo gjë, supë, rizoto, mish, peshk dhe gjellë të ndryshme.

Material qeramike që nuk ngjit dhe pastrohet lehtë.

Strukturë e mbyllur plotësisht, ushqimi qëndron pa lëvizur dhe gatuhet natyrshëm. Mbrojtje e sigurtë për mbinxehjen.

Mban të ngrohtë ushqimin dhe pas përfundimit të gatimit, në temperaturë 70-80 grade celcius.

Deri në 18programe gatimi.

Kapaciteti i tenxheres është 6 Litra dhe fuqia 1000 Watt

Voltazhi: 220 V. Frekuenca: 50 hz

Gatimi me presion ruan shijen dhe vlerat ushqyese.

Ekrani elektronik tregon kohën e çdo procesi gatimi pa qënë e nevojshme prezenca juaj gjatë gjithë kohës.

Fleta e të dhënave

Marka Montecasa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1000 W
Kapaciteti i Brendshem (Litra) 6 Litra

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

2 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë