Ekspres Christin S04 + 30 Kapsula

31090

Ekspres Kafe i perdorshem si makineri kafe me kapsula

Ekspres Christin S04 + 30 Kapsula Dhuratë

Për ty që kërkon eksperiencën e një ekspresi profesional, në shtëpi!

Ekspresi Christin të dhuron atmosferën, aromat dhe shijet e mishelave më të mira të kafes

Përshtatet në çdo lloj ambienti

Në një veprim të thjeshtë arrihet një kafe ekspres perfekte

Kapsulat mund tí zgjidhni sipas shijeve nga kafeja me e forte deri tek e lehta

Kapsula gjithashtu per kakao

Më shumë informacion

Ekspres Kafe i perdorshem si makineri kafe me kapsula

Ekspres Christin S04 + 30 Kapsula Dhuratë

Për ty që kërkon eksperiencën e një ekspresi profesional, në shtëpi!

Ekspresi Christin të dhuron atmosferën, aromat dhe shijet e mishelave më të mira të kafes

Përshtatet në çdo lloj ambienti

Në një veprim të thjeshtë arrihet një kafe ekspres perfekte

Kapsulat mund tí zgjidhni sipas shijeve nga kafeja me e forte deri tek e lehta

Kapsula gjithashtu per kakao

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

27 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë