Kalorifer Elektra Ek-4611 , 11 Elemente

21904

Kalorifer i amrkes Elektra modeli Ek-4611

Me 11 elemente me ventilator

Motorr turbo Fan dhe fuqi ne watt 2300 dhe 300W fuqia e ventilatorit

Ky kalorifer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.

Nje elektroshtepiake shume e nevojshme per shtepite po ambientet tuaja ne stinen e ftohte te dimrit

Marka Elektra
Permasa 59.5 x16 x 66 cm
Fuqia ne Watt 2300W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kalorifer i amrkes Elektra modeli Ek-4611

Me 11 elemente me ventilator

Motorr turbo Fan dhe fuqi ne watt 2300 dhe 300W fuqia e ventilatorit

Ky kalorifer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.

Nje elektroshtepiake shume e nevojshme per shtepite po ambientet tuaja ne stinen e ftohte te dimrit

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Permasa 59.5 x16 x 66 cm
Fuqia ne Watt 2300W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: