Kalorifer Elektra Ek-4613, 13 Elemente

21905

Elektra

Kalorifer i markes Elektra modeli Ek-4613

Me 13 elemente me ventilator

Motorr turbo Fan dhe fuqi ne watt 2500 dhe 300W fuqia e ventilatorit

Ky kalorifer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.

Nje elektroshtepiake shume e nevojshme per shtepite po ambientet tuaja ne stinen e ftohte te dimrit

Marka Elektra
Fuqia ne Watt 2500W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kalorifer i markes Elektra modeli Ek-4613

Me 13 elemente me ventilator

Motorr turbo Fan dhe fuqi ne watt 2500 dhe 300W fuqia e ventilatorit

Ky kalorifer elektrik  krijon një ambjent të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë.

Nje elektroshtepiake shume e nevojshme per shtepite po ambientet tuaja ne stinen e ftohte te dimrit

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Fuqia ne Watt 2500W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë