Kalorifer Venus 11 Elemente HDB-A1-11 me Ventilim

21602

Venus

Kalorifer i markes Venus me ngjyre te bardhe me gri

Modeli HDB-A1-11 me termostat te rregullueshem

Çliron nxehtesi ne nje kohe te shkurter duke bere te mundur ngrohjen e ambjentit te shtepise suaj ne nje kohe me te shkurter.

I pajisur me ventilator per te nxjerre me shume nxehtesi ne ajer.

Me 11 elemente, eficence ne energji rreth 30%. Shpejtesi nxehtesie turbo fan 400W

Me mbrojtje nga mbinxerja. Tensioni 230V-50Hz

Fuqia maksimale: 2000 W, me tre nivele fuqie, 800W,1200W dhe 2000W

Marka Venus
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Kalorifer i markes Venus me ngjyre te bardhe me gri

Modeli HDB-A1-11 me termostat te rregullueshem

Çliron nxehtesi ne nje kohe te shkurter duke bere te mundur ngrohjen e ambjentit te shtepise suaj ne nje kohe me te shkurter.

I pajisur me ventilator per te nxjerre me shume nxehtesi ne ajer.

Me 11 elemente, eficence ne energji rreth 30%. Shpejtesi nxehtesie turbo fan 400W

Me mbrojtje nga mbinxerja. Tensioni 230V-50Hz

Fuqia maksimale: 2000 W, me tre nivele fuqie, 800W,1200W dhe 2000W

Fleta e të dhënave

Marka Venus
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: