Krijues Lageshtie Olimpias Splendid Limpia 2 L

10406

Olympia

Krijues Lageshtie Olimpias Splendid Limpia

Kotrollues i shpejte dhe i sakte per nivelin e lashtires ne ambient

Drite LED paralajmeruese per zbrasjen e depozites

Pershtatje me cdo ambient

Kotroll Kapaciteti: 2 L

Niveli i ujit i dukshem

Efisase deri ne 15 m2

Dimensione: 28 x 18,5 x 31,5 cm

Marka Olympia
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Krijues Lageshtie Olimpias Splendid Limpia

Kotrollues i shpejte dhe i sakte per nivelin e lashtires ne ambient

Drite LED paralajmeruese per zbrasjen e depozites

Pershtatje me cdo ambient

Kotroll Kapaciteti: 2 L

Niveli i ujit i dukshem

Efisase deri ne 15 m2

Dimensione: 28 x 18,5 x 31,5 cm

Fleta e të dhënave

Marka Olympia
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: