Cmim i reduktuar! Ngrohes Aerotherm Elektra ENA-801 2 Nivele

Ngrohes Aerotherm Elektra ENA-801 2 Nivele

28115

Elektra

Ngrohes Aeroterm marka Elektra modeli ENA-801

Fuqia(Watt):1000- 2000 W Ngjyra e bardhe

Me 2 nivele fuqie ngrohese. Mbrojtje nga mbinxehja

Termostat dhe drite treguese. E vogel dhe praktike per dhoma te vogla

Se bashku me ngrohesen do te merni edhe udhezuesin e perdormit

Marka Elektra
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Nivele Fuqie 2 Nivele Fuqie
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohes Aeroterm marka Elektra modeli ENA-801

Fuqia(Watt):1000- 2000 W Ngjyra e bardhe

Me 2 nivele fuqie ngrohese. Mbrojtje nga mbinxehja

Termostat dhe drite treguese. E vogel dhe praktike per dhoma te vogla

Se bashku me ngrohesen do te merni edhe udhezuesin e perdormit

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Nivele Fuqie 2 Nivele Fuqie

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: