Cmim i reduktuar! Ngrohes Elektrik per Montim ne Tavan

Ngrohes Elektrik per Montim ne Tavan

30407

Ngrohes elektrik per ngrohjen e hapesirave te medha

Montohen ne tavan dhe reflekton nxehtesi ne pjesen e poshteme 

Kryesisht i pershtatshem per lokale apo zyra pune

Fuqia 2000W 220-240V 50Hz me 2 rezistenca ne forme tubi halogjen. Ngjyra e zezë

Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Elektrike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohes elektrik per ngrohjen e hapesirave te medha

Montohen ne tavan dhe reflekton nxehtesi ne pjesen e poshteme 

Kryesisht i pershtatshem per lokale apo zyra pune

Fuqia 2000W 220-240V 50Hz me 2 rezistenca ne forme tubi halogjen. Ngjyra e zezë

Fleta e të dhënave

Fuqia ne Watt 2000W
Lloji i ngroheses Elektrike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë