Ngrohes Elektrik Portabel EPJ-1260D

21822

Ngrohes elektrik portabel  EPJ-1260D

Ngrohes elektrik portabel i papershkrueshem nga uji, per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve, si dhe per tu perdorur per tualete, sallone, dhoma gjumi, kopshte etj

Fuqia: 1200W.Tensioni 220-240V~ 50Hz

Me fibra karboni. Me lartesi 62 cm dhe korniza alumin

Më shumë informacion

Ngrohes elektrik portabel  EPJ-1260D

Ngrohes elektrik portabel i papershkrueshem nga uji, per tu perdorur per ambjentet e lokaleve, bareve dhe restoranteve, si dhe per tu perdorur per tualete, sallone, dhoma gjumi, kopshte etj

Fuqia: 1200W.Tensioni 220-240V~ 50Hz

Me fibra karboni. Me lartesi 62 cm dhe korniza alumin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë