Ngrohes Imetec ECO FH5-100

Perdor teknologjine ECO per kursim te energjise ne 35%.

3 nivele te ndryshme temperature:ftohte, ngrohte, ekstra ngrohte.

Praktik dhe i lehte per t'u transportuar.

Silent edhe kur eshte ne fuqine e pikut.

Shume i sigurt, pasi eshte i pajisur me siguresa termike.

Ka funksionin e vete ndezjes nese temperatura eshte nen 5o

Fuqia 2000W.

Gjatesia e kabullit 1.5m.

 

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 1.5 m
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohes Imetec ECO FH5-100

Perdor teknologjine ECO per kursim te energjise ne 35%.

3 nivele te ndryshme temperature:ftohte, ngrohte, ekstra ngrohte.

Praktik dhe i lehte per t'u transportuar.

Silent edhe kur eshte ne fuqine e pikut.

Shume i sigurt, pasi eshte i pajisur me siguresa termike.

Ka funksionin e vete ndezjes nese temperatura eshte nen 5o

Fuqia 2000W.

Gjatesia e kabullit 1.5m.

 

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2000W
Gjatesia e kordonit Gjatesia e kordonit 1.5 m

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë