Ngrohes Kumtel Quadro Lx-2830qm me Depozite Uji

15583

Kumtel

Ngrohes Kumtel Quadro

Modeli: Lx-2830QM

Me depozite uji.

Nuk e than ajrin e ambjentit.

Fuqia: 1800 W

Termostat i rregullueshem

Me 4 shufra kuarz per ngrohje me fuqi 450 W secila.

Shperndan ngrohtesi ne menyre te njetrajteshme.

Me 3 nivele nxehtesie.

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1800W
Lloji i ngroheses Kuarz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohes Kumtel Quadro

Modeli: Lx-2830QM

Me depozite uji.

Nuk e than ajrin e ambjentit.

Fuqia: 1800 W

Termostat i rregullueshem

Me 4 shufra kuarz per ngrohje me fuqi 450 W secila.

Shperndan ngrohtesi ne menyre te njetrajteshme.

Me 3 nivele nxehtesie.

Fleta e të dhënave

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1800W
Lloji i ngroheses Kuarz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë