Ngrohes me Gaz ENL-PC10 (HSS-A-PC)

29215

Ngrohëse me gaz ENL-PC10 (HSS-A-PC)

E përshtatshme kryesisht për ambiente të jashtme

Ne forme kerpurdhe me ngjyre gri

Fuqia 13kW mbulon siperfaqe deri ne 24 m2

Konsumi 870 gr/ore

Garancia 6 muaj
Lloji i ngroheses Me gaz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohëse me gaz ENL-PC10 (HSS-A-PC)

E përshtatshme kryesisht për ambiente të jashtme

Ne forme kerpurdhe me ngjyre gri

Fuqia 13kW mbulon siperfaqe deri ne 24 m2

Konsumi 870 gr/ore

Fleta e të dhënave

Garancia 6 muaj
Lloji i ngroheses Me gaz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë