Cmim i reduktuar! Ngrohese Aeroterm PTC Iskra PTC-905B

Ngrohese Aeroterm PTC Iskra PTC-905B

16562

Iskra

Ngrohese

Marka: Aeroterm PTC Iskra

Modeli: PTC-905B

Fuqia:1500W

Mbrojtje nga mbinxehja

Me 3 Nivele fuqie

Paneli i Kontrollit:termostat

Rezistenca Qeramike

Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1500W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese

Marka: Aeroterm PTC Iskra

Modeli: PTC-905B

Fuqia:1500W

Mbrojtje nga mbinxehja

Me 3 Nivele fuqie

Paneli i Kontrollit:termostat

Rezistenca Qeramike

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 1500W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë