Ngrohese Elektrike Tavoline ETJ-1265IR

21824

Ngrohja e hapsirave është mjaft eficente nëse përdorim ngrohës elektrik

Ky ngrohës krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë për të ngrohur hapsirën e dëshiruar.

Tensioni 220-240V~ 50Hz,

Fuqia 1000-1200W,material qelq

Fibra Karboni  dhe Celes Sigurie

Ndricim LED. Sensor ndjeshmerie IR

Gjatesia 65 cm ndersa diametri i tavolines 50 cm 

Fuqia ne Watt 1000-1200W
Diameter 50cm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohja e hapsirave është mjaft eficente nëse përdorim ngrohës elektrik

Ky ngrohës krijon një ajër të përqëndruar të ngrohtë në menyrë mjaft eficente dhe mjaft të shpejtë për të ngrohur hapsirën e dëshiruar.

Tensioni 220-240V~ 50Hz,

Fuqia 1000-1200W,material qelq

Fibra Karboni  dhe Celes Sigurie

Ndricim LED. Sensor ndjeshmerie IR

Gjatesia 65 cm ndersa diametri i tavolines 50 cm 

Fleta e të dhënave

Fuqia ne Watt 1000-1200W
Diameter 50cm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë