Ngrohese elektrike praktike e markes Imetec

E vogel dhe e pershtatshme per hapesira te vogla

Me termostat per ta ndezur dhe rregulluar temperaturen sipas deshires tuaj

Me fuqi 2200W

Nuk ben zhurme dhe ngroh nje hapesire deri ne 60m³

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese elektrike praktike e markes Imetec

E vogel dhe e pershtatshme per hapesira te vogla

Me termostat per ta ndezur dhe rregulluar temperaturen sipas deshires tuaj

Me fuqi 2200W

Nuk ben zhurme dhe ngroh nje hapesire deri ne 60m³

Fleta e të dhënave

Marka Imetec
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë