Ngrohese Kumtel Dx-25, 2500 W

16854

Kumtel

Ngrohese Kumtel Dx-25, 2500 W

Kumtel sjell ne treg ngrohesen e cila vendoset ne mur dhe ngroh ambientet tuaja ne shtepi, zyra apo kudo.

Me dy rezisteca dhe me nje termostat qe kontrollon temperaturen kjo ngrohese eshte e pershtatshme per keto dite te ftohta dimri.

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2500W
Lloji i ngroheses Me rezistence
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese Kumtel Dx-25, 2500 W

Kumtel sjell ne treg ngrohesen e cila vendoset ne mur dhe ngroh ambientet tuaja ne shtepi, zyra apo kudo.

Me dy rezisteca dhe me nje termostat qe kontrollon temperaturen kjo ngrohese eshte e pershtatshme per keto dite te ftohta dimri.

Fleta e të dhënave

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2500W
Lloji i ngroheses Me rezistence

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë