Ngrohese Kumtel KS-2710

15561

Kumtel

Ngrohese Kumtel

Modeli: KS-2710

Fuqia: 2800 W

Me termostat te rregullueshem.

Me 4 opsione te ndryshme te perdorimit te nxehtesise.

5 shufra kuarz per ngrohje

Ndizen bashke ose vecmas

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme

Sistem sigurie

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2800W
Lloji i ngroheses Kuarz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese Kumtel

Modeli: KS-2710

Fuqia: 2800 W

Me termostat te rregullueshem.

Me 4 opsione te ndryshme te perdorimit te nxehtesise.

5 shufra kuarz per ngrohje

Ndizen bashke ose vecmas

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme

Sistem sigurie

Fleta e të dhënave

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2800W
Lloji i ngroheses Kuarz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë