Ngrohese Kumtel KS-2861

22415

Kumtel

Ngrohese elektrike e markes Kumtel modeli KS-2861.

Me 5 shufta ngrohje qe mund te ndizet vecmas ose te gjitha ne te njejten kohe.

Fuqia: 2700 W me termostat te rregullueshem.

Me ventilator te brendshem dhe depozite uji qe nuk lejon tharjen e ajrit.

Mundesi per te rregulluar temostatin dhe me nivele te ndryshme nxehtesise.

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme.

Mbyllja automatike ne rast te renies se pajisjes.

Ngrohesja eshte me rrota cka e bene me te lehte levizjen e saj.

Me permasa 64.5x60x22 cm.

Marka Kumtel
Fuqia ne Watt 2700W
Frekuenca 50-60 Hz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese elektrike e markes Kumtel modeli KS-2861.

Me 5 shufta ngrohje qe mund te ndizet vecmas ose te gjitha ne te njejten kohe.

Fuqia: 2700 W me termostat te rregullueshem.

Me ventilator te brendshem dhe depozite uji qe nuk lejon tharjen e ajrit.

Mundesi per te rregulluar temostatin dhe me nivele te ndryshme nxehtesise.

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme.

Mbyllja automatike ne rast te renies se pajisjes.

Ngrohesja eshte me rrota cka e bene me te lehte levizjen e saj.

Me permasa 64.5x60x22 cm.

Fleta e të dhënave

Marka Kumtel
Fuqia ne Watt 2700W
Frekuenca 50-60 Hz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë