Ngrohese Kumtel KS2760

10539

Kumtel

4 shufra kuarz per ngrohje

Ndizen njekohesisht ose vecmas

Fuqi: 2200 W

Termostat e rregullueshme

Dizajn praktik

Veshje alumini. 

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2200W
Lloji i ngroheses Kuarz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

4 shufra kuarz per ngrohje

Ndizen njekohesisht ose vecmas

Fuqi: 2200 W

Termostat e rregullueshme

Dizajn praktik

Veshje alumini. 

Fleta e të dhënave

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2200W
Lloji i ngroheses Kuarz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë