Cmim i reduktuar! NGROHESE KUMTEL LX-6551 BEZHE

Ngrohese Kumtel LX-6331

21390

Kumtel

NGROHESE KUMTEL LX-6331

Ngrohese ideale per dhoma dhe ambjente te vogla.

Ka termostat per kontrollin e temperatures e cila nuk lejon mbi nxehjen.

Punon me 3 nivele ngrohje.

Gjithashtu mund te perdoret dhe si freskuese e thjeshte.

Fuqia 2000 W.

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Nivele Fuqie 3 Nivele Fuqie
Lloji i ngroheses Me rezistence
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

NGROHESE KUMTEL LX-6331

Ngrohese ideale per dhoma dhe ambjente te vogla.

Ka termostat per kontrollin e temperatures e cila nuk lejon mbi nxehjen.

Punon me 3 nivele ngrohje.

Gjithashtu mund te perdoret dhe si freskuese e thjeshte.

Fuqia 2000 W.

Fleta e të dhënave

Marka KUMTEL
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Nivele Fuqie 3 Nivele Fuqie
Lloji i ngroheses Me rezistence

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë