Ngrohese Luxell Convector LX 2910

10544

Luxell

Ngrohese me shume e pershtatshme per cdo ambient.

Shume efikase, nuk ze shume hapesire, mund te vendoset edhe ne mur.

Termostat te rregullueshem. Kontroll sigurie

Fuqia 2000 W dhe komandim mekanik me butona. 

Ngroh ambientet tuaja te vogla te shtepise dhe fale fleteve ne pjesen e pasme nuk lejon tharjen e ajrit

Marka Luxell
Garancia 6 muaj
Permasa 420х650х90mm.
Fuqia ne Watt 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese me shume e pershtatshme per cdo ambient.

Shume efikase, nuk ze shume hapesire, mund te vendoset edhe ne mur.

Termostat te rregullueshem. Kontroll sigurie

Fuqia 2000 W dhe komandim mekanik me butona. 

Ngroh ambientet tuaja te vogla te shtepise dhe fale fleteve ne pjesen e pasme nuk lejon tharjen e ajrit

Fleta e të dhënave

Marka Luxell
Garancia 6 muaj
Permasa 420х650х90mm.
Fuqia ne Watt 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë