Ngrohese Luxell Lx2820M 1500 Watt

15557

Luxell

Ngrohese Luxell

Modeli: Lx2820M

Fuqia: 1500 Watt

Per te pasur ngrohtesine e deshiruar ne te gjitha ambjentet e shtepise.

Me buton per ndezje dhe fikje.

Dimensione: 12,5 x 50,5 x 25,5 cm

Me 3 shufra kuarz per ngrohje.

Ndizen te treja njekohesisht.

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme

Sistem mbrojtjeje.

Marka Luxell
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1500 W
Lloji i ngroheses Kuarz
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese Luxell

Modeli: Lx2820M

Fuqia: 1500 Watt

Per te pasur ngrohtesine e deshiruar ne te gjitha ambjentet e shtepise.

Me buton per ndezje dhe fikje.

Dimensione: 12,5 x 50,5 x 25,5 cm

Me 3 shufra kuarz per ngrohje.

Ndizen te treja njekohesisht.

Shperndan ngrohtesi ne menyre uniforme

Sistem mbrojtjeje.

Fleta e të dhënave

Marka Luxell
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 1500 W
Lloji i ngroheses Kuarz

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë