Ngrohese me Gaz Venus, LQ-H002

21916

Venus

Sobe me gaz e markes Venus modeli LQ-H002

Per ngrohjen e ambienteve tuaja ne ditet e ftohta te dimrit

Me panel kontrolli qe rregullon volumin e nxehtesise

Vendosni bombulen ne vendin e posacem dhe gjithcka eshte gati

Marka Venus
Garancia 6 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Sobe me gaz e markes Venus modeli LQ-H002

Per ngrohjen e ambienteve tuaja ne ditet e ftohta te dimrit

Me panel kontrolli qe rregullon volumin e nxehtesise

Vendosni bombulen ne vendin e posacem dhe gjithcka eshte gati

Fleta e të dhënave

Marka Venus
Garancia 6 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë