Ngrohese panel e markes Mica modeli MS3807

Ngroh ne menyre te njetrajtshme me fuqi maksimale 2000W

Me 2 elemente nxehje. Nxehet shpejt dhe pa shkaktuar zhurme

Me termostat te rregullueshem. Vend per kabllin

Nuk ka nevoje per mbeshtetje pasi mund te qendroje kudo ne hapesirat qe ju deshironi te ngrohni

Mund te vendoset edhe ne tualet, ju lejon te mbani rroba mbi te per ti thare

Se bashku me ngrohesen do te gjeni dhe manualin e perdorimit per te gjitha pjeset

Marka Mica
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese panel e markes Mica modeli MS3807

Ngroh ne menyre te njetrajtshme me fuqi maksimale 2000W

Me 2 elemente nxehje. Nxehet shpejt dhe pa shkaktuar zhurme

Me termostat te rregullueshem. Vend per kabllin

Nuk ka nevoje per mbeshtetje pasi mund te qendroje kudo ne hapesirat qe ju deshironi te ngrohni

Mund te vendoset edhe ne tualet, ju lejon te mbani rroba mbi te per ti thare

Se bashku me ngrohesen do te gjeni dhe manualin e perdorimit per te gjitha pjeset

Fleta e të dhënave

Marka Mica
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë