Ngrohese Murale Qeramike Montecasa HW2037

22005

Montecasa

Ngrohese murale e markes Montecasa modeli HW2037

Modeli me i ri i aerotermit mural i cili mundeson ngrohjen e ambientit tuaj pa thare ajrin dhe kjo fale sistemit me jone

Me fuqi 2200W dhe kontroll te temperatures (18°- 45° celsius) se dhomes 

Ngrohesja ka tregues temperature ne nje mini ekran LED

Se bashku me ngrohesin vjen edhe pulti i komandimit i cili ju lejon ndryshimin dhe kontrollin e temperatures, levizjen swing, uljen ngritjen e temperatures, fikjen, ndezjen etj

Tek telekomanda butoni me shenjen T ju tregon menjehere temperaturen aktuale ne dhome

Funksion swing per shperndarjen e ajrit sipas deshires tuaj

Funksion timer nga 0.5 - 7.5 ore. Ngrohesja kontrollon edhe presionin e ajrit.

I lehte per tu montuar . Ne paketim gjeni edhe manualin e perdorimit

Marka Montecasa
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese murale e markes Montecasa modeli HW2037

Modeli me i ri i aerotermit mural i cili mundeson ngrohjen e ambientit tuaj pa thare ajrin dhe kjo fale sistemit me jone

Me fuqi 2200W dhe kontroll te temperatures (18°- 45° celsius) se dhomes 

Ngrohesja ka tregues temperature ne nje mini ekran LED

Se bashku me ngrohesin vjen edhe pulti i komandimit i cili ju lejon ndryshimin dhe kontrollin e temperatures, levizjen swing, uljen ngritjen e temperatures, fikjen, ndezjen etj

Tek telekomanda butoni me shenjen T ju tregon menjehere temperaturen aktuale ne dhome

Funksion swing per shperndarjen e ajrit sipas deshires tuaj

Funksion timer nga 0.5 - 7.5 ore. Ngrohesja kontrollon edhe presionin e ajrit.

I lehte per tu montuar . Ne paketim gjeni edhe manualin e perdorimit

Fleta e të dhënave

Marka Montecasa
Garancia 1 vit
Fuqia ne Watt 2200W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: