Ngrohese panel e markes Venus 

Ngroh ne menyre te njetrajtshme me fuqi maksimale 1600W

Me 2 elemente nxehje dhe termostat te rregullueshem

Me vaj te nje cilesie shume te mire e cila e percon shume mire dhe me efektivitet nxehtesine ne hapesiren ku eshte vendosur ngrohesja.

Me rrota qe mund ta levizni lehtesisht

Se bashku me ngrohesen do te gjeni dhe manualin e perdorimit per te gjitha pjeset

Marka Venus
Garancia 6 muaj
Permasa 625x100x500mm
Fuqia ne Watt 1600W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese panel e markes Venus 

Ngroh ne menyre te njetrajtshme me fuqi maksimale 1600W

Me 2 elemente nxehje dhe termostat te rregullueshem

Me vaj te nje cilesie shume te mire e cila e percon shume mire dhe me efektivitet nxehtesine ne hapesiren ku eshte vendosur ngrohesja.

Me rrota qe mund ta levizni lehtesisht

Se bashku me ngrohesen do te gjeni dhe manualin e perdorimit per te gjitha pjeset

Fleta e të dhënave

Marka Venus
Garancia 6 muaj
Permasa 625x100x500mm
Fuqia ne Watt 1600W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë