Ngrohese Panel Venus 2000W

22055

Ngrohese panel e markes Venus 

Ngroh ne menyre te njetrajtshme me fuqi maksimale 2000W

Me 2 elemente nxehje dhe termostat te rregullueshem(1000W/2000W)

Qendron lehtesisht ne mur dhe mund te vendoset edhe ne tualet

Lejon te mbani rroba mbi te per ti thare

Fikja dhe ndezja me nje drite treguese dhe termostat me temperature te rregullueshme

Se bashku me ngrohesen do te gjeni dhe manualin e perdorimit per te gjitha pjeset

Marka Venus
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese panel e markes Venus 

Ngroh ne menyre te njetrajtshme me fuqi maksimale 2000W

Me 2 elemente nxehje dhe termostat te rregullueshem(1000W/2000W)

Qendron lehtesisht ne mur dhe mund te vendoset edhe ne tualet

Lejon te mbani rroba mbi te per ti thare

Fikja dhe ndezja me nje drite treguese dhe termostat me temperature te rregullueshme

Se bashku me ngrohesen do te gjeni dhe manualin e perdorimit per te gjitha pjeset

Fleta e të dhënave

Marka Venus
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë