Ngrohese e markes Melissa per ambientet tuaja

Me fuqi 2200W dhe me panel xhami te temperuar

Me element ngrohes alumini qe e bejne me efektive ngrohjen e ambientit

E pershtatshme per ditet e ftohta te dimrit per shtepine tuaj

Me ngjyre te bardhe, vendoset ne mure

Marka Melissa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Ngrohese e markes Melissa per ambientet tuaja

Me fuqi 2200W dhe me panel xhami te temperuar

Me element ngrohes alumini qe e bejne me efektive ngrohjen e ambientit

E pershtatshme per ditet e ftohta te dimrit per shtepine tuaj

Me ngjyre te bardhe, vendoset ne mure

Fleta e të dhënave

Marka Melissa
Garancia 6 muaj
Fuqia ne Watt 2000W

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë