Ngrohese Piramide H1501A 182 cm

31070

Ngrohes me gaz ne forme piramide

Buton per ndezje dhe fikje

Konsumi maksimal 815g/ore

Ndezje elektrike me bateri AAA

Kornize celiku dhe inoksi

Permasat 500x500x1820mm

Më shumë informacion

Ngrohes me gaz ne forme piramide

Buton per ndezje dhe fikje

Konsumi maksimal 815g/ore

Ndezje elektrike me bateri AAA

Kornize celiku dhe inoksi

Permasat 500x500x1820mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë